fbpx

Ny partner i Najs!

Anners-David, aka AD, går inn i rollen som partner, produsent og utviklingsansvarlig i Najs. Med AD på laget blir vi bedre rustet til å gjennomføre produksjoner fra A til Å. Med lang erfaring som innspillingsleder, med et sterkt fokus på at alle på innspilling skal ha det gøy, er både Christian og Anners-David enig at de beste produksjonene er der det har vært god stemning i alle faser.

Anners-David kommer med bred erfaring og fartstid i bransjen, og har gjort det meste når det gjelder innspilling. Han startet som kameraassistent i NRK og har jobbet med både forarbeid, live-events og etterarbeid på forskjellige prosjekter siden 2007.

Fokuset og lidenskapen hans ligger i innspillinger og har de siste årene jobbet mest som innspillingsleder.

På set er det viktig for ham at alle har det de trenger for å yte sitt beste, og at de har en fin dag på jobb. Som produsent i Najs! vil Anners-David fokusere på god lagkjemi. Det gir godt samarbeid og motiverer til bedre innsats som gir bedre resultater.

Han vil også jobbe med manus og være produksjonssjef, samt innspillingsleder når det lar seg gjøre.

______

Siden oppstart i 2020, har vi fått gjort mye forskjellige. Vi er fortsatt i et “forstadie” og har valgt å legge bort den kommersielle delen av Najs, til vi har bygd oss opp til å kunne ta større kommersielle produksjoner. Fremover kommer vi til å fokusere på produksjoner av kortfilmer, musikkvideo, dokumentarer og serieutvikling. Både Christian og Anners-David kommer til å jobbe på kommersielle prosjekter som enkeltaktører, innenfor regi, foto og innspillingsleder.