fbpx

Vi er selv nyetablerte i filmindustrien, men er det en ting vi brenner for så er det å få lage film, og da lage “film for folket”. Filmer som kan oppleves på kino eller hjemme i stua. 

Vår visjon er å allerede fra dag 1 kunne gi noe tilbake til en bransje som kryr av kreative hoder, som elsker å skape underholdning. Vår visjon er å gi deg som filmskaper de rette verktøyene og hjelpen for å få din film produsert.

 

Formål:

Få filmer fra unge og uetablerte filmskapere i produksjon. Gi dem erfaring av å lage film og være et springbrett!

 

Helt konkret hva Najs Inkubator kan gjøre for deg:

  1. Du har en ide, et manus som du klør etter å få lagd. Men du er usikker på hvordan du skal gå frem. Kanskje du mangler nettverk eller kanskje du rett og slett ikke føler deg trygg nok til å pitche prosjektet ditt. 
  2. Eller to, du har pitchen den og fått støtte, men hvordan går du frem nå…

Det er her inkubator prosjektet kommer inn. Basert på hva du ønsker, stiller vi med et nettverk av fotografer, innspillingsledere, produsenter, kreatører, lysmester(e), makeup, kostyme og etc.

Vi hjelper deg med å skape en produksjon hvor du som filmskaper får trygghet og mulighet til å teste deg selv, det eneste vi gjør er å stille med ressurser og blir dine produsenter og støttespillere.

Vi hjelper deg med preproduksjon, innspilling, postproduksjon, og så har vi et krav at filmen skal kunne vises etter den er laget.

Vi har full forståelse for et ønske for å vinne priser, men filmer vi skal produsere skal lages for å bli sett når den er ferdig.

 

Send oss en epost om du ønsker å pitche et manus eller vil prate om inkubatorprosjeket.

Dette er et testprosjekt, som vi håper vi kan dedikere mer tid til i 2020/21.

Send oss en mail på inkubator@najsfilm.no